Majke Srebrenice, odakle toliko izmišljotina i laži?

09.11.2022. 10:53:00

Članice Pokreta „Majke enklave Srebrenica i Žepa“ svojim su dopisom generalnom tajniku UN-a Antoniju Guterresu  i savjetnici generalnog tajnika za prevenciju genocida u Vijeću sigurnosti UN Alicei Wairimu Nderitu  napisale takve laže kakve ne bi izmislio ni Muchausen.

One, ukratko, traže da se „spriječi namjera Vlade Hrvatske da pošalje svoje vojnike u okviru mirovne misije u Bosnu i Hercegovinu“, jer da je „Hrvatska bila agresor na ovu državu!“

Dakle, za svoje muke optužuju Hrvatsku i Hrvate bez kojih se BiH ne bi mogla ni obraniti!

Njih očito toliko ne smetaju Srbi i velikosrpska agresija, pa čak ni Nizozemci koji su mirno gledali kakav se pokolj odigrava nedaleko njih, oni za svo zlo okrivljuju – Hrvate!

Može li luđe?

Majke koje su toliko propatile u ovome ratu nemaju milosti prema svojim susjedima Hrvatima, niti ih zanimaju masovne grobnice koje su ostavili Srbi diljem naše države.

One žele spriječiti „namjeru Vlade Hrvatske da putem UN-a i NATO-a  vojno angažira svoje oružane snage u BiH posredstvom misije ALTHEA“ te „smatraju da se radi o pokušajima Republike Hrvatske da u danom momentu ponovno destabilizira BiH“ i da „UN putem svojih mehanizama mora zaustaviti  zlonamjerne akcije Hrvatske vlade!“(sic!)

Ovo, drage majke, je isključivo mržnja i jal prema jednoj suverenoj, demokratskoj i neovisnoj državi, koja nije ništa manje propatila nego sve domoljubne snage u vašoj zemlji, koja je kao i Hrvatska natopljena krvlju.

Stoga, dopis Pokreta „Majke enklave Srebrenica i Žepa“ nije ništa drugo nego obični pamflet, prepun izmišljotina i laži!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)

Izvorni autor: PRIPREMIO:Mladen Pavković/UHBDR 91./Foto:educationcannotwait.org

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.