MARIJAN ŠOKEC (62) - preminuo umirovljeni časnik HV-a

17.11.2022. 10:53:00

MARIJAN ŠOKEC, sin Bilogorskih šuma i Podravskih ravnica, preminuo je u 62. godini života nakon kratke i teške bolesti. 

Bio je u zapovjedništvu 105. brigade u osobnoj službi, kasnije je bio zapovjednik skladišta baterije minobacač 120 mm, haubice 122 mm i SO 90 tijekom listopada 1991. Dok su bili na istočnoslavonskom ratištu preuzima osiguranje zgrade bivše JNA u Bjelovaru (tad je bio bojnik) , Glavni personalac u 16. TRBR od 1992. godine. Bio je zapovjednik Bojne za obuku roknika, kasnije je bio u topničko-raketnoj pukovniji. Bio je u operativnoj upravi Glavnog stožera OSRH na mjestu pok. brigadira Ančića. Bio je i obnašatelj dužnosti zapovjednika 16 TRBR i trebao bi biti zapovjednik A satnije.

Posljednji ispraćaj pokojnog nam Marijana bit će danas, 17. 11. 2022. godine u 13,00 sati u Bjelovaru, na gradskom groblju "Borik"

OŽALOŠĆENI: supruga, majka, djeca, brat, šogorica, zetovi, snaha, unuci, te ostala tugujuća rodbina, suborci i prijatelji.

Marijane, počivao u miru Božjem, a svim ozlošćenima iskrena sućut!

Otvorite fotografiju

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.