Marijan Živković, Hrvatski branitelj, mučenik i patnik

09.03.2024. 16:19:00

Marijan Živković ,
Hrvatski branitelj, mučenik i patnik dao je dva sina za Hrvatsku a državnici i državni namještenici koji su zaduženi za pronalazak poginulih i nestalih hrvatskih branitelja nisu mu dozvolili otkopati grobno mjesto na starom groblju iza vatrogasnog doma gdje je posljednji put 16.10. 1991. Ivan Dok Anđelić vidio lijes sa Markovim imenom čemu sam osobno svjedočio a svjedoči i ova fotografija!
Emotivnim riječima se od njega oprostio i Nikola Kajkić koji jepokušavao sve kako bi pronašao posmrtne ostatke pok. Marka Živkovića:
Dragi čika Marjane,
Neopisiva je tuga u našim srcima, tvojim odlaskom!
Nevjerovatno je to sve…. Tražio si sinove Marka i Nikolu? pronašli smo Nikolu na starom katoličkom groblju, ali ne možemo vjerovati da je kod tih loših ljudi toliko mržnje i zavisti, da su odbili da pretražuju grobnice, da pronađu kako bi ga dostojanstveno sahranili.
Nije pomoglo ni svjedočanstvo Ivana Dok Anđelića, Ivice Tolića i Ivice Arbanasa koji su njegov lijes vidjeli odložen zajedno s drugim lijesovima na starom groblju, Čika Marjane stvarno sam se potrudio kako si me zamolio, ali nisam mogao više od toga… nadam se da ćeš mi sada kada si pronašao Nikolu i Marka gore u raju, došapnuti gdje su da ih iskopam i dostojanstveno sahranimo!
Počivao u miru Božjem"✝️
Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Josip Deur/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.