Marijana Petir: Očekujem ispriku Biljane Borzan i SDP-a hrvatskoj policiji!

02.02.2021. 08:27:00

S Marijanom Petir, Marko Ljubić je razgovarao o nevjerojatnoj sudbini HSS-a s Krešom Beljakom, a tragom njenog pitanja u Saboru ravnateljici DORH-a o postupanju ove državne institucije na upozorenja i prijave o potencijalnom kriminalu u postupcima upravljanja ovom hrvatskom strankom.

Razgovarali su o hrvatskim politikama stimuliranja i razvoja poljoprivrede i sela u predviđenoj Strategiji razvoja Hrvatske, o europskim politikama u poljoprivredi, razvoju hrvatskih regija, posebno Banovine, Slavonije, Dalmatinske Zagore u kontekstu hrvatskih i europskih politika.

O predstavljanju bl. Alojzija Stepinca u Europskom parlamentu, koje je organizirala Marijana Petir, bojkotu ljevičara, i ljevičara iz Hrvatske, zatim o ulozi razvoja sela u programima razvoja poljoprivrede, o aktualnim političkim odnosima u Saboru, globalnim tendencijama Bidenove Amerike, o svakodnevnim prijeporima političke naravi te o inicijativi neradne nedjelje….

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.