MARIO MANDŽUKIĆ SELI NA BLISKI ISTOK: Čeka ga 6 milijuna eura plaće i titula najveće nogometne zvijezde u zemlji

16.09.2019. 20:50:00

Mario Mandžukić je u pregovorima s klubovima iz Katra. Već par dana traje transfer trakavica vezana uz našeg požrtvovnog bivšeg reprezentativca, te bi ona uskoro mogla dobiti sretan kraj.

Čak tri kluba iz Katra su uključena u njegovo dovođenje, Al-Duhail, Al-Rayyan te trenutni favorit Al Gharafa koja mu nudi plaću od 6 milijuna eura. Iako je na stolu imao ponude velikana europskog nogometa poput PSG-a, Manchester Uniteda, Borussie Dortmund, on je ipak ostao u Juventusu nadajući se kako će se izboriti za mjesto u postavi. Ipak je Sarri odlučio drugačije, Higuain mu je potrebniji, a neuvrštavanje na popis za Ligu Prvaka i na utakmicu protiv Fiorentine bili su kap koji je prelio čašu.

U Kataru prijelazni rok traje do 30. rujna, a od poznatijih igrača ondje su Benatia, Yacine Brahimi, Vladimir Weiss baš u Al-Gharafi, Aron Gunnarsson, Pierre-Michel Lasogga, Junior Kabananga, Hecot Moreno… Prošle je sezone najveća zvijezda lige bio Samuel Eto’o, a prije dvije sezone ondje su igrali i Xavi, Sneijder, ali i Splićanin Ivan Fuštar, u Al Arabiju.

Mandžo bi ovih dana mogao postati najveća zvijezda lige.

Izvor: 7DNEVNO/Foto:Facebook/Juventus

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.