MATIJA BABIĆ NAZVAO ISUSA ‘ŽIDOVSKIM ZOMBIJEM’: Žestoko reagirali Bujanec i Glasnović! Pale teške riječi s obje strane!

14.04.2020. 15:44:00

Matija Babić, vlasnik portala Index.hr-a, u subotu je preko objave na svom Facebook profilu Isusa nazvao “židovskim zombijem“. Njegovu izjavu komentirali su voditelj Bujice Velimir Bujanec i Nezavisni zastupnik  Željko Glasnović.

“Ok, zatvorit sve kafiće, jebeš tih par desetaka tisuća konobara. Ok, i sve restorane zatvorit, jebeš kuhare. Ok, i sve ostale biznise zatvorit, marš, koji kurac će nam privatni sektor.

Ali ako jednu stvar treba dopustit, treba dopustit da par stotina neukih otočana nanaša neki kurac jer vjeruju da je židovski zombi koji je sam svoj otac prije dvije tisuće godina umro i oživio da bi nam oprostio što je žena rebro pojela jabuku. Prioriteti su prioriteti, ne treba se ni te epidemije držat ko pijan plota”, napisao je Babić u subotu.

 

Na njegovu objavu reagirao je voditelj Bujice, Velimir Bujanec koji navodi kako bi svi kršćani trebali bojkotirati Babićev Index zbog njegovih protukršćanskih stavova.

Objavu Velimira Bujanca prenosimo u cijelosti:

“Osnivač jednog protuhrvatskog i protukršćanskog portala, notorni Matija Babić, na Veliku subotu, na svom facebook profilu iznio je jednu od najvećih uvreda na račun katolika i svih kršćana. U gnjusnoj objavi, Isusa je nazvao “židovskim zombijem“, a sveti križ “nekim ku*cem“…

Ovo je možda i najveća uvreda na račun vjernika u povijesti društvenih mreža, ne zato što ju je iznio Babić, već mrzitelj koji kontrolira imbexovce, vlastitu sljedbu koja sličnim besmislicama i uvredama, već godinama truje hrvatski medijski prostor.

Uopće ne ulazim u to, što će poduzeti nadležne državne institucije (najvjerojatnije ništa jer se njihovi predstavnici boje postati Babićevom metom), ali najmanje što mogu učiniti svi kršćanski vjernici (i katolici i pravoslavci) je da više NIKAD ne klikaju ogavni portal.

Sve kompanije koje vode vjernici, a koje se oglašavaju kod imbexovaca, trenutačno bi trebale povući sve svoje oglase s portala kojeg je utemeljio zlom frustrirani Matija Babić.

Ukoliko to ne učine, pozivat ćemo kupce njihovih proizvoda i korisnike njihovih usluga, na bojkot. Na to u demokraciji imamo pravo. Isto tako, pozivamo sve državne kompanije, jedinice lokalne samouprave, agencije i ministarstva da trenutačno prestanu sa oglašavanjem na portalu, kojeg je utemeljio lik koji Isusa naziva “židovskim zombijem“, a sveti križ “nekim ku*cem“.

Ukoliko to ne učine i njih ćemo javno prozivati – jer to onda znači da podupiru uvrede izrečene na račun milijuna vjernika i to baš u dane, kada smo svi toliko predani našem Isusu, našem svetom križu i našoj kršćanskoj vjeri.”

USKRS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: MATIJA BABIĆ ISUSA NAZVAO “ŽIDOVSKIM ZOMBIJEM“ – Nitko nije reagirao!

Osnivač jednog…

Objavljuje Velimir BujanecPonedjeljak, 13. travnja 2020.

Na Babićevu izjavu reagirao je i Nezavisni zastupnik Željko Glasnović koji je Babića nazvao “dežurnom gnjidom“.

Njegov komentar u vezi Babićeve izjave prenosimo u cijelosti:

“Izgleda da je “vjerski ekspert” i dežurna gnjida Matija Babić prešao s koza na muškarce. Možda jadan ritopikač ima hemeroide, poznati kod ovih parova kao “ležeći policajac, pa “šizi” u zadnje vrijeme više nego što ga može mozak pratiti“, napisao je iznad fotografije na kojoj se nalazi sam Babić i još jedna muška osoba.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.