Međunarodna konferencija u Dubrovniku u organizaciji Ruže Tomašić

06.11.2019. 15:11:00

Zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić u Dubrovniku u petak,  8. studenoga organizira veliku međunarodnu konferenciju pod naslovom „Building a shared future“.

Konferenciju organizira uz potporu zaklade New Direction, predvodnika u ideji reforme Europske unije na principima suverenizma, individualnih sloboda, parlamentarne demokracije, vladavine prava, niskih poreza, pametnog upravljanja javnim sredstvima te slobodne trgovinske razmjene utemeljene na zdravoj konkurentnosti.

Na konferenciji će sudjelovati brojni međunarodni akteri koji će raspravljati o ideji konzervativizma, suverenizma i patriotizma u suvremenoj političkoj misli, o budućnosti projekta Europske unije nakon Brexita, te o brojnim drugim aktualnim temama kao što su to pravne reforme na razini Europske unije i individualnih država članica, razvoj zdravstvenog turizma u svjetlu Hrvatske kao iznimno atraktivne turističke destinacije, razvoj neprofitnog sektora i volonterskih organizacija u EU te o brojnim drugim zanimljivim i aktualnim temama.

Konferencija će se održati u Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik, u dvorani Mistral, od 9.45 do 17 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav.

Ured zastupnice Ruže Tomašić

Izvor: Dragovoljac.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.