MEDVED ŠKORI UPUTIO OŠTRE RIJEČI: ‘Neću trpjeti neistine! Ovo je uznemiravanje žrtava!’

24.06.2021. 11:31:00

UDAR NA ZAKON

Nakon sastanka predstavnika Vlade sa Savezom udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja kojemu je nazočio i premijer Andrej Plenković, javnosti su se obratili ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i predsjednica Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih branitelja Ljiljana Alvir.

Ministar Medved kazao je kako se suradnja Vlade s obiteljima nestalih tijekom Domovinskog rata nastavlja i dodatno intenzivira te kako se i dalje ulažu napori u potrazi za 1860 nestalih osoba.

Tom se prilikom ponovno osvrnuo na izjave Miroslava Škore koji tvrdi da je “Zakon o civilnim stradalnicima Domovinskog rata trgovina”.

Medved: “Prvo pročitajte Zakon”

“Neću tolerirati, trpjeti i prihvatiti neistine”, kazao je ministar prozvavši nezadovoljnike da najprije pročitaju Zakon, a tek onda komentiraju.

“Kad govorimo o slučaju prijedloga Zakona o civilnim stradalnicima možemo svjedočiti da je posrijedi potpuno obmanjivanje, potpuna neistina i zapravo uznemiravanje žrtava”, rekao je Medved.

Tomo Medved je članove Domovinskog pokreta dodatno “bocnuo” komentiravši kako na obljetnici “Mali križ-velika žrtva” nije vidio nikoga od njih.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:Davor Javorović/Pixsell

Izvorni autor: S.V./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.