Medvedev: ‘Sve smo bliže nuklearnoj apokalipsi, pogrešno ste izračunali, trebali ste potpisati onaj dokument...‘

23.03.2023. 07:45:00

Dmitrij Medvedev, zamjenik predsjedavajućeg ruskog Vijeća sigurnosti i bivši ruski predsjednik izjavio je da je porasla opasnost od nuklearnog sukoba, a isporuke oružja Ukrajini dovest će do ‘nuklearne apokalipse‘. Medvedev je to rekao u intervjuu na Telegramu.

- Nije prošla prijetnja od nuklearnog sukoba. Povećala se. Svakim danom isporuke stranog oružja Ukrajini približavamo se nuklearnoj apokalipsi. Imam osjećaj da do određenog trenutka nisu vidjeli kolika je odlučnost Rusije i njezinog predsjednika da učini ono što smo mi učinili. Pogrešno su izračunali. Posljedice su puno kompliciranije nego što su mogle biti da su s nama potpisali dokument u prosincu, rekao je Medvedev, prenosi Ukrajinska Pravda.

Izvor: hina/Foto:Afp

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.