Messi najavio utakmicu s Hrvatskom

10.12.2022. 15:12:00

NOGOMETAŠI Argentine pobijedili su Nizozemsku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (2:2, 4:3) te će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Hrvatske, koja je, također u drami jedanaesteraca, svladala Brazil (1:1, 4:2). Utakmica za finale igrat će se u utorak s početkom u 20 sati. Pobjedu protiv Nizozemske, plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i ogled s Hrvatskom, prokomentirao je Lionel Messi nakon velikog slavlja svoje momčadi na stadionu Lusail Iconic, prenosi Index.hr

“Argentina je među četiri najbolja na svijetu jer ovi igrači pokazuju da znaju igrati svaku utakmicu s istom željom i istim intenzitetom. Pun sam veselja, pun sreće. Nismo morali ići na produžetke ili penale, ali morali smo patiti. Prošli smo i to je impresivno”, rekao je Messi pa kritizirao posao koji je radio Antonio Mateu Lahoz:

“Ne možete postaviti tako lošeg suca za utakmicu ovakve veličine. Vjerujem da se FIFA mora pobrinuti za to.”

“Dobro se poznaju”

Argentinu sad očekuje ogled s Hrvatskom. Messi, strijelac gola s bijele točke za 2:0 u utakmici i strijelac iz prve serije penala najavio je tu utakmicu:

“Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Nosila se s Brazilom. To je momčad koja već dugo radi s istim izbornikom i koja se dobro poznaje. Bit će to vrlo teška utakmica. Vidjeli smo da, pustimo li je da igra, Hrvatska ima jako dobre igrače koji znaju s loptom. Posebno u veznom redu.”

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: Lionel Messi/Screenshot

Izvorni autor: Index.hr/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.