Milanović o Banožiću: Skupljao je Pokemone dok su ovi bili u ratu

22.10.2021. 15:35:00

Predsjednik Zoran Milanović danas se u Rimu sastao s talijanskim kolegom Sergijom Mattarellom.

Ni iz Italije predsjednik nije zaboravio poslati poruku zbog umirovljenja brigadira Elvisa Burčula. Burčul je u mirovinu poslan na temelju odluke o izdvajanju, a u toj ga odluci uopće nema, govori predsjednik.

“Čovjek ima 58 godina i nije trebao ići u mirovinu. Ovo je laž kojom se pokušalo sakriti motiv, a to je osveta. To se neće događati nikome u vojsci. Nitko neće ići u mirovinu i biti ponižen na ovaj način. Taj tip je skupljao Pokemone dok su ovi ratovali. Ministar mu može čizme glancati”, rekao je predsjednik. Kaže i da se radi o osobnoj, seljačkoj osveti.

“Ovo će ih skupo koštati”, poručuje predsjednik.

“Banožić je džepni ministar, on je beskućnik”, kaže Milanović, a ponovio je i kako je premijer u sve bio upućen. Dodao je i kako “Banožić blebeće o Ustavu, a ne ništa o tome”.

Na pitanje hoće li sazvati sjednicu vijeća za Nacionalnu sigurnost kaže: “Nisam, ali budem. A tema će biti otužno financijsko stanje koje ugrožava sigurnost.”

Predsjednik je odgovorio i na premijerovu izjavu o jugu. Kaže da se, kad puše jugo, miš sakrije u rupu, a “kapetan mora delati”.

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.