Milanović: Ovo što se dogodilo u Vinkovcima s ovim županom, to ide do vrha!

16.03.2023. 17:48:00

Predsjednik Republike Zoran Milanović se, odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka s predsjedateljicom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović na Pantovčaku, osvrnuo i na slučaj uhićenog HDZ-ovog vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića.

“Poznaje li zakon proceduru prema kojoj se napiješ, divljaš u autu i burgijaš okolo i mašeš kandžijom po selu, srušiš ogradu, streseš auto s časnim sestrama i onda krivotvoriš izvješće? Poznaje li to zakon? Ili je to stranačka legislativa koja to poznaje”, rekao je Milanović te dodao:

“Ovo što se dogodilo u Vinkovcima s ovim županom, to ide do vrha. Ja sam bio premijer, da se župan u moje vrijeme ponapijao i porazbijao pola šora i avliju i da je to zataškavano godinu dana i da premijer s tim nema nikakve veze, e to, brate, na drugom molitvenom doručku pričaj. To je problem, koji zakon to pozna, koji moralni kodeks, koja vjerska knjiga? To je upropaštavanje države. Tako da, ljudi se plaše i nije vreme”, kazao je Milanović.

 

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.