Milanović posjetio stradalog pilota u Varaždinskim Toplicama

23.12.2022. 12:50:00

USPJEŠNO GA OPERIRALI

Bojnik Ivan Lukan trenutno se oporavlja na Varaždinskom lječilištu nakon uspješno odrađene operacije.

Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga, posjetio je u petak u Varaždinskim Toplicama pilota HRZ-a Ivana Lučana, ozlijeđenog u nedavnom padu MIG-a 21, piše 24sata.

Bojnik Lukan oporavlja se u lječilištu u Varaždinskim Toplicama nakon ranije uspješne operacije. Milanović je razgovarao s bojnikom Lučanom i zaželio mu brz oporavak.

24sataFoto: Ured predsjednika

Zrakoplov MIG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva srušio se u utorak, 6. prosinca 2022., na području Slatine tijekom predviđene obuke. Pukovnik Zvonimir Milatović i bojnik Ivan Lukan bili su u MiG-u koji se se uspješno katapultirali prije nego što se srušio.

Pukovnik Zvonimir Milatović nakon liječničkog pregleda otpušten je kući, a bojnik Ivan Lukan uspješno je operiran i trenutno se oporavlja u lječilištu Varaždinske Toplice.

U pratnji predsjednika Milanovića bili su zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec, zapovjednik 91. krila, brigadni general Nikola Mostarac i zapovjednik eskadrile pukovnik Zvonimir Milatović.

Izvor: 24sata/Foto:ured predsjednika

Izvorni autor: PDN/24sata/Ivan Hruškovec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.