MILANOVIĆ primio Udrugu dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Maruševac

27.11.2020. 20:52:00

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je predstavnike Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Maruševac u Varaždinskoj županiji.

Članovi Udruge upoznali su predsjednika Milanovića s aktivnostima i projektima koje provodi ova braniteljska udruga, a razgovaralo se i o problemima s kojima se branitelji svakodnevno susreću, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Ogranak ove Udruge iz Varaždinske županije danas broji 212 članova, a gotovo deset posto mještana Maruševca sudjelovalo je u Domovinskom ratu, rečeno je.

Prilikom susreta govorilo se i o dosadašnjim infrastrukturalnim projektima u općini Maruševec u kojoj, uz razvoj seoskog i lovnog turizma, radi i nekoliko poduzeća.

Na sastanku s predsjednikom Milanovićem sudjelovali su članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Varaždinske županije, ogranak Maruševec predsjednik i tajnik Tihomir Buden, zamjenik predsjednika Josip Popijać, članovi Središnjeg odbora Željko Benčić i Slavko Mikačić, tajnik Udruge Dražen Borak, članovi Suda časti Zvonko Premužić i Stjepan Posavec, članovi Udruge Mladen Buhin i Damir Makovec te zamjenik načelnika općine Maruševec Mario Klapša.