MILETIĆ SE USPOREDIO S BRANITELJIMA: ‘Ja danas na drugačiji način radim ono što su oni radili 1991. Branim našu slobodu’

07.12.2021. 10:37:00

Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić na društvenim mrežama objavio je u ponedjeljak navečer fotografiju kako skuplja potpise za referendum o covid-potvrdama.

“Hvala ti Hrvatska. U 13 sati na jednom štandu skupio sam od 7.30 do 20.30 926 potpisa za jednu i 926 potpisa za drugu inicijativu. Hvala ti Zagrebe. Smrznut sam do kostiju. Do kostiju i kroz kosti. Ali, što je moja smrzotina naspram one smrzotine naših heroja 1991. Mokrih čizama, mokre odjeće negdje u rovu Vukovara, Slavonije, Like, Dalmacije… Ja sada idem u stan pa dalje u akciju. Ugrijat ću se. Tada su momci bili smrznuti tjednima i tjednima”, napisao je Miletić.

“Zato ja danas nemam pravo odustati od demokratske Hrvatske. Radi njih ja nemam pravo kukati da mi je hladno. Ja danas na drugačiji način radim ono što su oni radili 1991. Branim Hrvatsku od nasilja. Branim Hrvatsku od nasilnika. Branim našu slobodu. Branim odgovornost. Branim nacionalne interese. Branim svoje kćeri. Branim našu djecu. Branim naše sutra. I nisam sam”, dodao je Mostov zastupnik.

“Branim ju zajedno sa svojim kolegama. I sa brojnim drugim kolegama koji su prepoznali da moraju stati uz svoj narod. Branim ju zajedno sa tisućama i tisućama vas. Danas mi je nekih stotinjak ljudi reklo da se cijepilo, ali da ne vjeruju Plenkoviću i Stožeru. Dali su nam potporu, potpisali su. To je moja Hrvatska. Nepodijeljena Hrvatska. Radosna Hrvatska. Hrvatska puna nade To je ljubav naša. Ta i takva Hrvatska”, zaključio je Miletić te poručio kako je u utorak kod Bana od 8 sati do navečer.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.