Ministar Banožić: Žrtva i odricanje branitelja može nam biti primjer i izvor nadahnuća

02.04.2021. 15:15:00

Ministar obrane Mario Banožić uputio je u petak uskrsnu čestitku u kojoj se, podsjećajući na Isusovu žrtvu, među ostalim posebno prisjetio i žrtve hrvatskih branitelja koja nam “može biti primjer i izvor nadahnuća”.

“Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske, djelatnici Ministarstva obrane, građanke i građani, u ime Ministarstva obrane i svoje osobno želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Prisjećajući se Isusove žrtve, s osobitim poštovanjem usmjeravamo naše molitve i misli prema hrvatskim braniteljima, koji su svoje živote ugradili u slobodu i mir za neovisnu nam Domovinu. Ta žrtva i to odricanje može nam biti primjer, izvor nadahnuća”, stoji među ostalim u čestitki ministra Banožića.

Sretan i blagoslovljen Uskrs resorni je ministar poželio i svim hrvatskim pripadnicima koji u mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta doprinose učvršćivanju mira i sigurnosti, kao i njihovim obiteljima koji taj najveći kršćanski blagdan provode bez svojih najmilijih.

“Poruka Uskrsa je objava da životu nema kraja. U tom vjerovanju, u ovim izazovnim vremenima u kojima nas obuzimaju sumnje, pouzdanjem u Boga rasplamsat ćemo i živjeti nadu. Sa željom da vas ta nada nikada ne napusti, neka je vama, vašim obiteljima i prijateljima, sretan i radošću ispunjen Uskrs!“, stoji u čestitki ministra Banožića. (Hina)

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto: MORH/ J. Kopi

Izvorni autor: HINA/Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.