Miro Bulj dobio optužni prijedlog zbog slavlja u Sinju

09.08.2021. 21:25:00

Miro Bulj za Dnevnik Nove TV potvrdio je da je dobio optužni prijedlog zbog slavlja nakon Alke jučer u Sinju. Nije mu, kaže, žao zbog toga i ponosan je na atmosferu koja je vladala u gradu. A jučerašnju atmosferu u Sinju možete pogledati u videu koji je u prilogu.

"Danas sam dobio obavijest policijske postaje da imam optužni prijedlog za kršenje javnog reda i mira i kršenje mjera, ne znam čega sve ne. Međutim, dovedeno je u situaciju da treba ukinuti mjere koje imamo, vremenske. U Sinju je bila jučer jedna fantastična Alka, gdje je bilo puno ljudi, cijelo trkalište, sve veselo i raspoloženo", rekao je Bulj.

"Još jednom molim Stožer civilne zaštite da napokon budu ujednačeni kriteriji za sve, na način da možemo disati, funkcionirati, da nemamo nekakav pritisak stalni", kazao je Bulj.

"Osobno evo nemam nikakav problem s tim, dapače još me više motivira da ustrajem na ovim mjerama koje apsolutno nemaju nikakav razum. Da ne bi bilo nekih tenzija, došla je policija, ja sam imao namjeru da se još neko određeno vrijeme pušta glazba, kasnije je došla policija i zabranila da se svira glazba. Sve je proteklo u redu", objasnio je.

Ističe kako ima pravo braniti svoj grad Sinj.

"Optužni prijedlog me ne zamara, ponosan sam i sretan što je trkalište bilo puno publike", zaključio je Bulj.

Izvor: dnevnik.hr/Foto:Pixell

Izvorni autor: Dnevnik.hr / Foto: Ivo Čagalj

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.