MIRO BULJ ‘Gledao sam svoje suborce kako ginu dok je Plenković bio slabokrvan! Ponovno nema hrabrosti kao što nije imao željeza’

04.10.2022. 09:15:00

Nakon što su MOST-ovci zatražili u ponedjeljak da se Željka Komšića proglasi nepoželjnom osobom u Hrvatskoj, Plenković im je na današnjoj konferenciji za medije nakon sastanka predsjedništva HDZ-a uzvratio.

“To su ljudi koji za Hrvate u BiH nisu učinili ništa. Oni žele vidljivost i kritiku vlade. Oni su teško poraženi pa su se onda sjetili da se Komšića proglasi personom non grata. Zašto to nisu učinili 2006.? Ili 2008?” pitao je Plenković.

Mostov zastupnik Miro Bulj nije gubio vrijeme, pa mu je uskoro odgovorio preko Facebooka, prozvavši ga usput zbog nesudjelovanja u ratu.

‘Besramni su, baš besramni’

“Plenković upravo javno postavlja pitanje što su to Mostovci napravili za Hrvate u BiH i odbija odgovoriti na pitanje hoće li podržati inicijativu Mosta da se Željka Komšića proglasi nepoželjnim/persona non grata na teritoriju Hrvatske!

Ponovo nema hrabrosti kao što nije imao željeza i krvi dok sam ja koji nisam ništa učinio za Hrvate u BiH godinu dana ratovao na teritoriju Bosne i Hercegovine, braneći Hrvate, BiH i Hrvatsku!

Gledao sam svoje suborce kako ginu dok je Plenković bio slabokrvan, a dok su Grlić Radmanovi privatizirali Agroproteinku kako bi sad on sad bio najbogatiji ministar! Besramni su, baš besramni”, napisao je Bulj.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Screenshot

Izvorni autor: L.B.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.