Miro Bulj zatražio minutu šutnje na saborskoj sjednici za prvog poginulog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića

01.04.2020. 17:50:00

Saborski zastupnik Miro Bulj danas je na sjednici sabora zatražio, kad se niti jedan drugi saborski zastupnik toga nije sjetio, da se dužnim pijetetom minutom šutnje oda počast prvom poginulom redarstveniku Josipu Joviću, a u povodu 29. objetnice njegove pogibije na tkz. “Krvavi Uskrs” 31.ožujka 1991. godine.

“Misim da bio bio dobro da se i u Saboru prisjetimo prve žrtve, prve suze za slobodu, i dobro se sjećati tog trenutka, tog zajedništva, a Josip Jović kao prva žrtva je u biti primjer za ašto se trebamo boriti u teškim vremenima za hrvatsku i da njihova žrtva nije uzaludna, stoga je red da se i ovdje u Hrvatskom Saboru prisjetimo i odamo počast prvom hrvatskom redarstveniku Josipu Joviću i svim hrvatskim braniteljima koji su utkali u temelje hrvatske Domovine.

ZATRAŽIO SAM DANAS U HRVATSKOM SABORU MINUTU ŠUTNJE ZA POGINULOG HRVATSKOG REDARSTVENIKA JOSIPA JOVIĆA

Smatram obavezom da se u Hrvatskom saboru prisjetimo prve žrtve, prve suze HRVATSKE ZA SLOBODU. Dobro se u ovim trenucima prisjetiti tog zajedništva, a Josip Jović kao prva žrtva za SLOBODU HRVATSKOGA NARODA je primjer kako se trebamo boriti u teškim vremenima za HRVATSKU.

Počivao u miru Božjem

Izvor: Nacionalno.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.