MIŠEVIĆ: ‘Ovo je najveće dno ikada! Đikić je tražio najgore moguće mjere, sada pokušava okrenuti priču’

21.02.2022. 16:00:00

Mjere nigdje nisu dale rezultate. No on je svo vrijeme 'nabijavao' ekstremizam i strah. A sada ga je kao prosvijetlilo...

– Znači najveće dno ikada. Đikić koji je tražio i zagovarao najgore moguće mjere, sada pokušava okrenuti priču. Pa mjere nigdje nisu dale rezultate. Nigdje doslovno. To pokušavamo objasniti cijelo vrijeme dok ti nabrijavaš ekstremizam i strah. A sada te kao prosvijetlilo…’, tim je riječima novinar RTL-a Boris MIšević na svom Facebook profilu komentirao najnoviji stav znanstvenika Ivana Đikića.

Đikić naime sada tvrdi kako kovid mjere, koje je zagovarao, nisu dale rezultate i da ih treba ukinuti.

Tako Đikić u domaćim medijima sada tvrdi:

“Mjere koje imamo, kao što su covid potvrde i druge mjere koje je stožer uveo, dosad su se pokazale kao nedjelotvorne, treba razmatrati da ih se makne jer ako nisu učinkovite, onda ih je nepotrebno imati”.

A ovako je govorio još prije samo neki mjesec:

Možda je Đikić zaboravio da internet sve pamti.

– Još donedavno je zagovarao cijepljenje SVE djece i tvrdio da je omikron problem, te najavljivao krah turističke sezone. Sada valjda opet želi na ljetovanja na hrvatski Jadran’, komentirao je analitičar Nenad Bakić.

A koliko se ovom znanstveniku može vjerovati možete pogledati na stranicama Infodemije.

Izvor: Paraf.hr/PDN/Foto:paraf.hr/screenshot

Izvorni autor: Paraf.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.