MLADI KADETI POSTAJU PORUČNICI: Milanović na svečanosti dodjele prvog časničkog čina!

31.08.2021. 10:19:00

Predsjednik RH i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović, u utorak će nazočiti svečanosti dodjele prvog časničkog čina kadetima i kadetkinjama 14. i 15. naraštaja.

Uz njega će svečanosti nazočiti i izaslanik predsjednika Vlade RH i ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnoga stožera Oružanih snaga (OS) admiral Robert Hranj.

Čin poručnika/poručnice primit će 59 kadetkinja i kadeta 14. i 15. naraštaja diplomskih i preddiplomskih sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Na svečanosti će se okupljenima prigodno obratiti izaslanik predsjednika Vlade RH i ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnoga stožera OS RH admiral Robert Hranj.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:screenshot/Dnevno.hr

Izvorni autor: L.B./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.