Modriću osvanula čudna poruka na njegovoj kući koju su Srbi razrušili

23.05.2024. 10:33:00

NEOČEKIVANO

Luka Modrić maksimalno je fokusiran na finale Lige prvaka i na predstojeći Euro, no možda mu je u fokusu i njegova kuća u okolici Zadra, ako je to njega došla zaimljiva poruka…

Naime, na društvenim mrežama počela se dijeliti fotografija s rodne kuće Luke Modrića u Zatonu Obrovačkom: “Luka, jesi li spreman obnoviti svoju didovinu?” napisao je nepoznati autor, prenosi Dnevno.hr.

No to nije sve, priložio je i svoj broj mobitela. Nije poznato radi li se o ozbiljnoj poslovnoj ponudi i reklami ili običnoj šali. Kuća je razrušena i napuštena godinama. Odmah uz kuću se nalazi znak koji upozorava na to da područje još uvijek nije razminirana.

Zanimljiva poruka

Inače, ta kuća je postala poznata i po tome što je u njoj ubijen djed hrvatskog kapetana (stradao u srpskoj agresiji), po kojem je jedan od najboljih veznjaka u povijesti i dobio ime.

Luka Modrić daleko je od ovih krajeva, njega na Otoku čeka borba za još jedan grandiozan trofej u ionako impresivnoj karijeri. Ali ne sumnjamo da će ova poruka pronaći način da dođe do njega, svakako neuobičajena poslovna ponuda…

Izvor: Dnevno.hr/Foto:screenshot/Instagram

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/P.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.