Molitvenom hodnjom od Zelenog Hrasta do Pridrage nastavlja se obilježavanje VRO "Maslenica"

22.01.2023. 09:47:00

Obilježavanje započinje okupljanjem kod Zelenog Hrasta (Islam Latinski) u 8 sati, a dolazak u Pridragu predviđen je oko 16 sati.

Otvorite fotografiju

Udruga „Žene u Domovinskom ratu- Zadar" će tradicionalno 15-tu godinu za redom na poseban način obilježiti godišnjicu oslobodilačke akcije "MASLENICA", molitvenom hodnjom od Zelenog Hrasta do Pridrage pod nazivom KORACIMA NADE U ISTINI. 
Ove godine ima oko hodačasnika, a pridružili su se i članovi HVIDRA-e Samobor i Sv. Nedjelja, a za spomenuti je da ima mladih koji su prvi put u ovoj hodočašću. 
Jedan od tih mladih odlučio se na hodnju pošto mu je otac bio sudionik akcije VRO "Maslenica", a sada je osjetio da se na ovaj način mora zahvaliti svom ocu, svima koje su sudjelovali u oslobodilačkoj akciji, a ponajviše poginulim i mrtvim stradalim braniteljima i civilima.
ARHIVSKA SNIMKA

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: snimka zaslona/YT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.