MORH potvrdio: Ponovno problemi s drogom u vojsci!

21.08.2022. 07:50:00

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, tijekom srpnja i kolovoza ove godine provedena su 44 nadzora pri čemu je kod tri vojnika utvrđena prisutnost droge u organizmu.

Protiv njih će biti podnesene prekršajne i kaznene prijave, potvrđeno je Dnevniku Nove TV u MORH-u. Nitko od navedenih pripadnika oružanih snaga nije zatečen u konzumiranju droge za vrijeme službe, niti je kod njih pronađena droga.

Zanimljivo je kako je vojna policija provela i 27 nadzora među pripadnicima Oružanih snaga koji su sudjelovali u izvanrednim događajima izvan službe, pri čemu je kod troje pripadnika utvrđena prisutnost droge. Jedan je odbio ispitivanje, dok je drugi posjedovao drogu, a protiv obojice će biti podnesena stegovna prijava Vojno-stegovnom sudu.

U MORH-u ne žele reći iz kojih su postrojbi vojnici, kao ni jesu li otkrili otkud im droga.

Izvor: dnevnik.hr/Foto: PIXELL

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.