Na autocesti kod Lužana gorio auto: 'Ostao je samo okvir...'

10.02.2020. 20:28:00

Požar je stvarno jako buknuo. Dim i vatra su se vidjeli na kilometre udaljenosti. Kada sam prolazio od auta je ostao samo metalni okvir, ispričao nam je čitatelj

Na 190. kilometru autoceste Zagreb  - Slavonski Brod, oko 16.00 sati u ponedjeljak zapalio se auto.

Za sad nije poznato ima li ozlijeđenih. 

Oba čitatelja koja su nam poslala snimke rekli su da se radi o ML Mercedesu koji je na prikolici vukao još dva automobila.

- Vozio sam u suprotnom smijeru. Kada sam prolazio, vatra je tek počela gorjeti i nekoliko ljudi je izašlo iz auta - kaže.

Čitatelj koji je tim mjestom prolazio samo 10-ak minuta kasnije, rekao je kako se vatra mogla vidjeti već dva kilometra prije.

- Požar je stvarno jako buknuo. Dim i vatra su se vidjeli na kilometre udaljenosti. Kada sam prolazio od auta je ostao samo metalni okvir - ispričao nam je.

Iz DVD-a Oriovac potvrdili su nam da su izašli na teren, no detalje o nesreći nisu bili u mogućnosti iznositi.

Izvor: 24sata/ Foto: Čitatelj 24 sata

Izvorni autor: Maja Krištafor

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.