Na motoru vozila vinkovačke tvrtke pronašli ručnu bombu

13.05.2020. 10:52:00

Na parkiranom osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka pronađena je eksplozivna naprava u predjelu između poklopca motora i prednjeg vjetrobranskog stakla...

Nakon što je više eksplozivnih naprava deaktiviranu u zagrebačkom autosalonu u ponedjeljak, u utorak su na parkiranom autu u Vinkovcima pronašli ručnu bombu.

- Jučer, 12. svibnja, oko 18 sati na parkiranom osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka pronađena je eksplozivna naprava u predjelu između poklopca motora i prednjeg vjetrobranskog stakla. Osobni automobil, kojim se koristi vinkovačka tvrtka, prethodno je parkirala 37-godišnjakinja iz Vinkovaca u Ulici H.D. Genschera u Vinkovcima - javlja policija.


- Provedenim očevidom utvrđeno je da se radi o ručnoj bombi M-75 bez inicijalne kapisle. Nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje - dodali su.

Izvor: 24sata/ Foto: Ilustracija/Pixsell

Izvorni autor: Višnja Kragić Mahmutović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.