Na Murteru snimili morskog psa kako pliva uz samu obalu: 'Izgleda da se nikog ne boji, a ne da mu se ni jesti'

04.07.2021. 09:53:00

Modrulj je vrsta morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru, posebno na južnom Jadranu. Upravo stoga se rijetko viđa u blizini obale, no takav je slučaj u subotu zabilježen u Tisnom na otoku Murteru

'Eno ga, od jutros je tamo. Izgleda da se nikoga ne boji, a ljudi su ga pokušali odvući na otvoreno more, ali bezuspješno. Puno je tamo svita, pa ne znam je li se beštija izbezumila i izgubila orijentaciju', priča čitatelj portala Morski.hr koji je objavio i snimku modruljeva približavanja obali.

Brojni domaći i gosti su snimili ovaj događaj.

'Cijeli dan je tamo. Vrti se u 20 kvadrata i ne izgleda zdrav. Zapravo, izgleda ošamućeno. Ima sigurno metar i pol, a pokušali su mu bacati ostatke od ribe iz obližnjeg restorana, no nije mu se dalo ni jesti', ispričao je Milan Colić iz Diving Center Tramonto u Tisnom, čiju snimku možete pogledati u nastavku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Milan Colić/Morski.hr

Izvor: tportal.hr/Foto: Duško Jaramaz/Morski.hr

Izvorni autor: Morski:hr/Foto: Duško Jaramaz/Morski.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.