NA POMOLU NOVI SKANDAL I PROBLEMI U ORUŽANIH SNAGAMA: Zapovjednik optužen za spolno uznemiravanje

30.11.2021. 21:24:00

Stigle su nove optužbe i problemi u Oružanih snagama Republike Hrvatske. Jednog od vojnih zapovjednika prijavila je časnica Hrvatske vojske, doznao je Dnevnik Nove TV.

Jednog od vojnih zapovjednika prijavila je časnica Hrvatske vojske, doznaje Dnevnik Nove TV.

‘Vojna policija kojoj je časnica sve prijavila istražuje slučaj. Prethodno je o tome obavijestila i supruga. I zlostavljač i žrtva navodnog uznemiravanja, doznajem, na dužnostima su na Hrvatskom vojnom učilištu”, doznaje Ivana Pezo Moskaljov.

”Radi li se o fizičkom ili neželjenom verbalnom uznemiravanju, nitko u vojsci ne govori. Po prijavi se još postupa. I časnica i prijavljeni brigadir tek trebaju biti ispitani”.

”U Ministarstvu obrane očekuju da ih načelnik Glavnog stožera izvijesti što su utvrdili. Očekuju da se poduzmu i određene stegovne radnje. Neslužbeno mi je potvrđeno da se u slučaj uključilo i Državno odvjetništvo Republike Hrvatske”, prenosi Dnevnik Nove Tv.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Snimka zaslona

Izvorni autor: 7dnevno/Dnevnik Nova TV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.