'Nacija ne mora brinuti, moj će prst biti spreman za Francusku'

17.12.2020. 06:59:00

Francuskinje su jake svim pozicijama, igraju vrlo dobru obranu, primaju malo golova, riječ je o igračicama koje su već zvijezde na rukometnoj sceni, ali ne bojimo nikoga, pa ni njih, poručila je Tea Pijević

Cijela nacija sad strepi nad jednim malim prstom. Riječ je o malom prstu naše vratarke Tee Pijević, koji je nastradao tijekom susreta za plasman u polufinale protiv Njemica.

Tea je cijelo drugo poluvrijeme branila s bandažiranim prstom, a potvrdila nam je da, nasreću, nema veće štete.

- Prst je dobro, boli, ali bit će dobro do utakmice s Francuskinjama. Nacija nema razloga za brigu, ha, ha, ha – našalila se Tea, koja je bila junakinja pobjede nad Njemicama. 

Opet je “spustila roletu” pred svojim golom, imala nevjerojatnih 50 posto obrana, njih 16!

HRS | Hrvatski rukometni savez

- Sve smo mi dio ekipe, skupa pobjeđujemo, skupa gubimo. Ovaj smo put bile bolje, Njemice su poraz podnijele sportski i čestitale nam, a mi smo se nakon kratkog slavlja okrenule Francuskinjama. Oni su ekipa koja je jaka na svim pozicijama, igraju vrlo dobru obranu, primaju malo golova, riječ je o igračicama koje su već zvijezde na rukometnoj sceni, ali pogledat ćemo ih i pripremiti se pa što bude. Ono što vam mogu prenijeti kao stav cijele ekipe, jest da se ne bojimo nikoga, pa ni njih - poručila je Tea.

Naša hobotnica iz Stabline jedna je od čak pet Hrvatica nominiranih za najbolju postavu turnira. Osim nje kao najbolje golmanice, u konkurenciji su Larissa Kalaus za lijevu vanjsku, Ana Debelić za pivotkinju, Valentina Blažević za srednju vanjsku te Ćamila Mičijević za najbolju obrambenu igračicu. Glasati možete na službenoj stranici Eura.

Izvor: 24sata-hr/Foto: Fah

Izvorni autor: Tomislav Gabelić

Autor: