Naglavačke je uletio u cilj kao vodeći, iznijeli ga na nosilima

08.01.2021. 15:39:00

Norveški skijaš Lucas Braathen skijom je zakačio posljednja 'vrata' i pao na glavu pred samom ciljnom ravninom. Na kraju je završio sedmi što mu i nije neka utjeha ako dulje ostane ozlijeđen

Norveški skijaš Lucas Braathen neugodno je pao pred samom ciljnom ravninom u drugoj veleslalomskoj vožnji u švicarskom Adelbodenu. Iako je ušao kao vodeći i pokušao je ustati, nije otišao na mjesto predviđeno trenutačno najboljem, nego su ga iznijeli na nosilima. 

24sata

Braathen je odlučno i pomalo riskantno odvozio cijelu drugu vožnju, a završio ju je doslovno 'na glavi', a možda mu je baš to pomoglo da ostvari bolje vrijeme.

Iako, bit će  slaba utjeha za Norvežanina kojeg su odveli u bolnicu, a nadamo se da težih posljedica ipak neće biti.

Alpine Skiing - Men
Foto: DENIS BALIBOUSE

Na kraju je završio sedmi s oko dvije i pol sekunde zaostatka za pobjednikom Alexisom Pinturaultom. Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić završio je drugi, a imao je treće vrijeme prve vožnje.

Izvor: 24sata/Foto:Reuters/PIXSELL,HRT

Izvorni autor: Mislav Znaor/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.