Najava obilježavanja Međunarodnog dana nestalih osoba

29.08.2020. 08:12:00

U nedjelju, 30. kolovoza 2020., obilježava se Međunarodni dan nestalih osoba, koji je od ove godine u Republici Hrvatskoj i spomendan.

Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja u suradnji sa Zajednicom udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata i Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata te pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja organizira obilježavanje prema sljedećem programu:

·         9.30: odavanje počasti kod Zida boli na Mirogoju i Kenotafa na Krematoriju

·         10-11: dolazak i prijava sudionika u Kongresnoj dvorani „Gastro Globus“

·         11-12.30: prigodan program uz obraćanja organizatora i uzvanika

·         13-14: konferencija pod nazivom „Pravo obitelji na istinu – pravo nestalih na identitet“

Program će se odvijati sukladno preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite RH, a očekuje se nazočnost državnih dužnosnika i uzvanika.

Izvorni autor: Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja / Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata / Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.