NAJNOVIJI PODACI: Demografska kataklizma se nastavlja

30.09.2023. 19:40:00

Demografska katastrofa se nastavlja i, začudo, ne privlači baš nikakvu pažnju mainstream medija.

Upravo je objavljeno da iza sebe imamo još jedan mjesec katastrofalnih demografskih podataka.

U kolovozu je rođeno 5,5% manje djece nego prije godinu dana. Ni prethodna dva mjeseca nije spomenuo ni jedan od većih medija, pa vjerojatno neće ni ovaj. Čudno, budući da se radi o najvažnijoj temi u Hrvatskoj. Ogroman pad je počeo u ožujku 2022. (začeća od lipnja 2021.).

Što mislite, koji su uzroci?

Je li ovo dovoljno za opću zabrinutost i definitivnu i konačnu potvrdu kako demografska problematika nije niti može biti svjetonazorsko i političko pitanje, već isključivo strateško nacionalno. 

Nakon ovakvih negativnosti osmijesima potvrđivati uspješnost ili proglašavati svaku demografsku poticajnu mjeru nepotrebnom (npr. u gradu Zagrebu) ili tvrditi kako se puno toga poduzima u pogledu demografske revitalizacije hrvatske populacije ili mirno promatrati demografsku kataklizmu ili tvrditi kako se puno troši demografski na opstanak Hrvatske zvuči apsolutno neprimjereno i zapravo potvrđuje antihrvatsko političko djelovanje. 

Za kraj se trebamo ponovno upitati ,ako je istina da živimo u najboljem od svih svjetova kao što nam AP propaganda govori zašto onda realno gledajući mi izumiremo ?

Izvor: crodex.net/Foto: Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.