Nakon što su dobili prevelike maske, učenike u Zagorju dočekalo novo neugodno iznenađenje

21.09.2020. 15:50:00

Djeca u školama u Krapinsko-zagorskoj županiji dobila su nove maske, ali ni ove nisu dobre

Krapinsko-zagorska županija na čelu sa županom Željko Kolarom za 196.416 kuna naručila je 33 tisuće komada maski za lice koje su bile namijenjene za djecu u školama. 

Maske su djeci bile prevelike, a župan Kolar se ispričao te kazao da će djeca dobiti nove, manje maske. 

Priča je dobila i novi nastavak jer, prema pisanju portala Ni Zagorje malo, učenici su sada dobili premale maske. Neke od zagorskih škola učenicima su podijelili maske čija veličina ne odgovara niti djeci vrtićke dobi.

- Donijeli su doma maske koje su opet neupotrebljive. Em su jednokratne, em su toliko male da je dijete ne može ni jednom upotrijebiti jer su premale, ne mogu se niti povući iznad nosa – ispričao je jedan roditelj koji, kaže, više ne zna bi li se smijao ili plakao.

- I moje je dijete donijelo doma jednokratnu masku. Premala mu je, jedva iznad usana je može rastegnuti. Smijali smo se, kaj ćemo. Probali smo tu masku staviti na lice bratu koji ima četiri godine, i njemu je premala – ispričao je drugi roditelj.

– Meni se čini da se netko rješavao zaliha sa skladišta, onih koje ne mogu nikome prodati. Samo me zanima tko to sve plaća? Očito mi, a da ni ne znamo – komentirali su roditelji za Ni Zagorje malo te se pitaju i kontrolira li u ovoj državi itko ovaj suludi biznis s maskama.

Izvor: jutarnji.hr/Foto: Ni Zagorje Malo

Izvorni autor: Jutarnji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.