Nakon zabrinjavajućih vijesti o zdravstvenim problemima Martinovića i Duvnjaka, doznali smo hoće li biti u stanju igrati protiv Argentine

23.01.2021. 11:00:00

Hrvatska rukometna reprezentacija ove subote od 18 sati igra možda i ključnu utakmicu za prolazak u četvrtfinale svjetskog prvenstva. Suparnik Červarovim izabranicima bit će Argentina, i pobijede li naši, prolazak u nokaut-fazu natjecanja je osiguran

Nakon lošijeg ulaska na turnir, odnosno remija s Japanom, zbog čega se pojavila sumnja u mogućnosti reprezentacije, iz utakmice u utakmicu, Červarova je momčad igrala bolje, hrabrije, odlučnije. I sada se s puno optimizma očekuju nadolazeći dvoboji.

Prvi, koji bi mogao osigurati prolazak u četvrtfinale, jest na rasporedu danas od 18 sati, kada će s druge strane biti Argentina.

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Izvor: tportal.hr/Foto: Mohamed Abd El Ghany / POOL

Izvorni autor: Silvijo Škrlec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.