NAPADNUTA KLINIKA NIKICE GABRIĆA U ZAGREBU Kamere snimile napadača!

24.02.2020. 11:34:00

Klinika Svjetlost, u vlasništvu poznatog hrvatskog liječnika Nikice Gabrića, koji je nedavno otkrio da je mason, tijekom noći je bila metom vandala koji je razbio ulazna vrata i nekoliko prozora.

Nepoznati muškarac u fantomki željeznom pepeljarom je lupao po vratima klinike. Policija je započela istragu, a identifikaciju počinitelja mogle bi olakšati snimke nadzornih kamera.

Razbijanje je trajalo oko 25 sekundi, a nakon što je izlupao stakla, muškarac s fantomkom na glavi bacio je pepeljaru na vrata i dao se u bijeg.

– Čuvar se prepao, pobjegao na četvrti kat dok je on lupao željeznom pepeljarom. Koliko koštaju staklena vrata ne mogu procijeniti, ali ružno izgleda. Katastrofalno, ulaz je sav porazbijan – rekao  je Nikica Gabrić za Večernji list.

Gabrić našao se nedavno u središtu pozornosti nakon što je za iznudu prijavio glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegovog zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekaniću, a koji su ga navodno ucjenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene.

Gabrić je tada priznao da je mason i da je veliki meštar masonske lože Veliki Orijent Hrvatske.

Nakon toga je Nacional objavio da je i glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić također mason. Jelenić je potom ustvrdio da je Gabrić pokušao utjecati na tijek predistrage protiv troje novinara tjednika Dnevno, što je liječnik Gabrić demantirao.

Jelenić je podnio ostavku nakon što se doznalo da je član masonske ogranizacije.

Izvor: Maxportal

Izvorni autor: R.I.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.