‘NASILJE JE ESKALIRALO’: Eksplozija ispred HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije!

15.12.2021. 20:23:00

HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije izvijestio je u nedjelju da im je provaljeno u stranačke prostorije, a u današnjem priopćenju navode da je na njihove prostorije bačena eksplozivna naprava.

“Nakon što su prije tri dana provaljene i devastirane prostorije Županijske organizacije HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, nasilje je eskaliralo: na sjedište naše stranke u Bjelovaru danas je bačena zapaljiva naprava. Što je iduće u tom ludilu mržnje?

Očekujemo od nadležnih tijela, kojima smo odmah prijavili i novi napad, da čim prije otkriju počinitelja ili počinitelje. Pozivamo sve političke opcije da oštro osude ovaj nemili čin te da odgovornom politikom i primjerenom komunikacijom zajedno pridonesemo deeskalaciji tenzija u hrvatskom društvu, tenzija koje pojedini akteri, nažalost, svjesno podjaruju svojom radikalnom, huškačkom retorikom”, navode u priopćenju.

Foto: Bjelovarsko Bilogorska ŽO HDZ
Foto: Bjelovarsko Bilogorska ŽO HDZ

 

Izvor: dnevno.hr/Foto:Bjelovarsko Bilogorska ŽO HDZ

Izvorni autor: N.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.