Nastavljena suradnja: Glavni ravnatelj policije sastao se s novim predsjednikom Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata

21.06.2023. 15:08:00

U Ravnateljstvu policije održan je radni sastanak glavnog ravnatelja policije Nikole Miline i predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josipa Slaćanina, u skladu s njegovim nedavnim imenovanjem za predsjednika Udruge.

U travnju 2023. godine, na izbornoj skupštini, Josip Slaćanin je izabran za predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata na mandat od dvije godine.

Glavni ravnatelj policije uputio je čestitke u ime Ravnateljstva policije i osobno Josipu Slaćaninu te mu zahvalio na dosadašnjoj suradnji s Udrugom s ciljem održavanja uspješnog partnerstva.

Tijekom sastanka istaknut je nastavak suradnje s ciljem dostojnog obilježavanja obljetnica te trajnog sjećanja na žrtve, stradalnike, ranjene, poginule i nestale pripadnike Specijalne policije tijekom Domovinskog rata. Poseban naglasak stavljen je na okupljanje i povezivanje svih udruga koje proizlaze iz Specijalnih jedinica policije s ciljem promicanja ratnog identiteta te sprječavanja zaborava njihovog doprinosa u obrani i oslobađanju tijekom Domovinskog rata, piše Nacionalno.hr.

Izvor: Nacionalno.hr/PDN/Foto:nacionalno

Izvorni autor: PDN/Nacionalno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.