Navijači pomogli: Selili su stvari u novu pulsku bolnicu

15.04.2020. 11:12:00

Šajete su još jednom pokazale dobru volju i zajedništvo, a svako je potrebno spomenuti i kako su Demoni i prošli mjesec zasukali rukave, te samostalno pomogli u preseljenju teškog bolničkog inventara

Kako bi što prije otvorili zdravstvene odjele petnaestoro nogometnih navijača porečkog nogometnog kluba Jadran, pozvani Šajete Boys-i, ovog su utorka sudjelovali u hvalevrijedoj akciji premještanja medicinske opreme iz stare, u novoizgrađeni dio pulske Opće bolnice. 

Od rano jutarnjih sati Porečani su zajedno sa pripadnicima navijačke skupine Demoni NK Istre 1961 kao domaćinima i koji su zvali ih u pomoć kako bi ubrzali i olakšali početak rada bolnice, raznosili sve potrebito iz službe za ginekologiju i opstetriciju, te time u veliko olakšali početak rada tih itekako bitnih odjela. 

Šajete su još jednom pokazale dobru volju i zajedništvo, a svako je potrebno spomenuti i kako su Demoni i prošli mjesec zasukali rukave, te samostalno pomogli u preseljenju teškog bolničkog inventara poput kreveta, ormara i druga namještaja također neophodna za rad. 

Oboje navijačke skupine kažu kako im pružena pomoć služi na čast, pogotovo u ovim teškim vremenima treba se pokazati zajedništvo i učiniti nešto za zajednicu, prijatelje i obitelj. 

Izvor: 24sata/ Foto: Privatni album

Izvorni autor: Ivan Grgat

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.