Navijači Zvezde ispred stadiona postavili tenk, Hrvati ih sprdaju: “Traktor bi vam bolje pristajao!”

26.08.2019. 20:40:00

Na plato ispred ulaza na tribinu stadiona Crvene zvezde na kojoj se skuplja navijačka skupina Delije postavljen je Tenk T-55 za koji srpski mediji pišu da je “zaplijenjen u Vukovaru”.

Tenk bit će trajno izložen pokraj ulaza na tribinu Delija i u prodavaonicu suvenira te skupine.

Na fotografiji dostupnoj na Facebooku vidi se da će tek tenk bit u neposrednom susjedstvu velikog murala posvećenog ratnom zločincu Ratka Mladiću.

Tako navijači Zvezde, koji na udarnom mjestu svoje tribine ističu srpsku zastavu sa ćiriličnim natpisom “Vukovar”, nastavljaju slaviti simbole srpske agresije na susjedne države.

Javnost, čak i u Srbiji, zgraža se postavljanjem tenka kraj ulaza na stadion, a na službenoj Facebook stranici tog kluba vijest je objavljena uz komentar “Marakana sada ima još jednu atrakciju”.

Hrvati s podsmijehom reagiraju na novi eksponat Delija i poručuju “Traktor bi vam bolje pristajao!”

Izvor: Maxportal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.