Navijačka pjesma izazvala incident: Grdović na Krku pogođen u glavu

25.08.2024. 09:49:00

Ne bacaj predmete na izvođače: Incident na koncertu Mladena Grdovića na Krku

Tijekom nastupa poznatog pjevača Mladena Grdovića na manifestaciji "Dani vina" u Vrbniku na otoku Krku, došlo je do neugodnog incidenta kada je netko iz publike bacio predmet prema izvođaču, pogodivši ga u glavu. Pjevač je u tom trenutku izvodio pjesmu "Bili su bili vrhovi planina", koja očito nije bila po volji jednom od posjetitelja, prenosi Direktno.hr

Usprkos iznenadnom udarcu, Grdović je ostao pribran te je odmah uputio opomenu: "Mali, vidio sam te, nemoj bacati." Incident ga nije omelo, pa je bez prekida nastavio svoj nastup, zadržavajući dobru atmosferu među okupljenima na Trgu Škujica.

Snimka ovog događaja ubrzo je objavljena na društvenim mrežama, gdje su korisnici komentirali situaciju. U objavi na Facebook stranici Lokalpatrioti Rijeka navodi se kako je nekomu iz publike očito zasmetala navijačka pjesma, što je bio povod za neprimjereno ponašanje.

Ovaj incident podsjeća na važnost poštovanja prema izvođačima i drugim prisutnima na javnim događajima. Bacanje predmeta na pozornicu ne samo da je opasno, nego i narušava užitak svima prisutnima. Grdović, koji je poznat po svojoj ljubavi prema sportu, pokazao je profesionalizam nastavljajući s izvedbom, ali incident je zasigurno ostavio gorak okus u atmosferi večeri.

Za publiku, ovo bi trebao biti podsjetnik da se na koncertima i manifestacijama ponašamo s poštovanjem prema izvođačima i ostalim posjetiteljima, jer svatko dolazi s namjerom da uživa u događaju.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: snimka zaslona/facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.