'Nazvao me Milanović, rekao mi je da će on nagodinu preuzeti organizaciju proslave Oluje'

04.08.2021. 13:31:00

Problem je bio oko organizacije, prijevoza i smještaja, no to je riješeno i danas, s trojicom generala, idem u Knin. Problem je bio logističke prirode - rekao je Miljavac i dodao da ga je predsjednik osobno nazvao:..

U Oluji je bilo članova lijevih, desnih i skroz desnih stranaka. Nema govora o bojkotu, to je nacionalna proslava. Pojedinci mogu izraziti nezadovoljstvo, ali ne bi bilo primjereno da generali koji su sudjelovali u akcijama bojkotiraju Oluju na takav način. Predsjednik je izabran većinom građana i ima legitimitet. Ima osebujan stil, možda nekad ispadne čudno, ali dosta pogađa probleme našeg društva, rekao je Pavao Miljavac, predsjedni, Hrvatskog generalskog zbora, gostujući u emisiji N1 televizije.

Podsjećamo, pojavile su se informacije da će neki generali bojkotirati Milanovićev prijem u Kninu.

- Poziv predsjednika Milanovića dobili smo relativno kasno. Problem je bio oko organizacije, prijevoza i smještaja, no to je riješeno i danas, s trojicom generala, idem u Knin. Problem je bio logističke, ne političke prirode - rekao je Miljavac i dodao da ga je predsjednik Zoran Milanović osobno nazvao:

- Rekao mi je da nagodinu on preuzima organozaciju, da novac ide iz državnog proračuna. MORH i ministar obrane preuzeli su organizaciju, zašto je došlo do kratkog spoja, ne bih u to ulazio - rekao je.

Izvor: 24sata/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Marko Šnidarić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.