Ne nasjedajte na prijevaru! Netko u ime Rimca poziva ljude da ulože u start up

26.04.2021. 10:53:00

Internetom se širi lažna vijest u kojoj se navodi da je Mate Rimac u gostovanju na N1 televiziji kod Tihomira Ladišića “predstavio novu rupu u zakonu za bogaćenje koja svaku osobu može za 3-4 mjeseca transformirati u milijunaša”.

Radi se o prijevari, a slične su se lažne vijesti već širile internetom. I sam Mate Rimac upozoravao je o tome na svom Facebook profilu.

Ovim putem apeliramo na građana da ne nasjedaju na prijevaru.

Naime, netko lažnim vijestima želi navesti ljude da ulože u jednu start up kompaniju, u kriptovalute. Zapravo se radi o lažnim oglasima u kojima su intervjui i izjave izmišljeni, kao i savjet Mate Rimca za investiranje.

“Ljudi ne nasjedajte na ove glupe prevare. Stalno koriste identitete javnih osoba – na žalost i mene”, poručio je Rimac još prošle godine.

Takvi oglasi vode do naizgled relevantnih portala, međutim, riječ je o stranicama za prijevaru, stoga, budite oprezni i ne uplaćujte im novac.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: snimka zaslona

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.