Nedjelja kad je otišao Ibra! Legendarni Šveđanin objavio kraj karijere, cijeli stadion je plakao

05.06.2023. 09:23:00

Zlatan Ibrahimović odlučio se oprostiti od nogometa

Gotovo je, kraj. Zlatan Ibrahimović odlazi u nogometnu mirovinu s napunjenom 41 godinom. Objavio je to dobro obaviješteni talijanski novinar Fabrizio Romano i tako potvrdio ono što se u posljednje vrijeme pričalo u kuloarima.

???? BREAKING: Zlatan Ibrahimović has now decided to retire from professional football with immediate effect.

Incredible player, incredible icon. ???????????? pic.twitter.com/UwtqwsyUcZ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 4, 2023

Znalo se kako će se legendarni Šveđanin danas oprostiti od Milana, ali još nije bilo sigurno hoće li ovo biti i njegov potpuni oproštaj od nogometa, a sada se i to potvrdilo. Nakon što smo ga gledali u dresu Malmoa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda, LA Galaxyja i ponovo Milana, uz, naravno, onaj švedske reprezentacije, nećemo imati priliku više gledati jednog od najuzbudljivijih nogometaša svih vremena. Nogomet bez Zlatana neće biti isti.

image
 Foto: GABRIEL BOUYS Afp

To znaju i navijači Milana koji su Zlatanu danas pripremili veličanstveni oproštaj. Prije početka utakmice istaknuta je ogromna koreografija posvećena Šveđaninu s velikim natpisom ‘GODBye‘. Poruka je itekako jasna. Nakon utakmice Šveđanin se uhvatio mikrofona i zahvalio navijačima.

Dirljiv trenutak i snimku koreografije možete pogledati OVDJE OVDJE.

“Toliko uspomena i emocija sam proživio na ovom stadionu. Želim zahvaliti svojoj obitelji i onima koji su mi bliski na strpljenju. Želim zahvaliti svojoj drugoj obitelji - igračima, treneru i njegovom stožeru za odgovornost koju su mi dali. Želim se zahvaliti redateljima na prilici koju su mi dali. Na kraju, ali ne i najmanje važno, od srca vam se želim zahvaliti, navijači. Dočekali ste me raširenih ruku i bit ću Milanist cijeli život. Vrijeme je da se oprostimo od nogometa, ali ne od vas. Preteško je, previše je emocija. Vidimo se ako budemo imali sreće. Forza Milan i doviđenja", rekao je Ibra u suzama, a i cijeli stadion je plakao s njim.

Trenutak Zlatanovog oproštaja pogledajte OVDJE OVDJE.

Izvor: sportske.hr/Foto: SCREENSHOT: TWITTER

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.