'Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen i nek vam donese obilje mira, nade i zajedništva'

13.05.2021. 10:32:00

Predsjednik Zoran Milanović i predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitali su Ramazanski Bajram predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima

U čestitci predsjednika Vlade  Andreja Plenkovića povodom Ramazanskog Bajrama stoji:

"U ime Vlade i osobno, Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem najsrdačnije čestitke u povodu ovog velikog blagdana. Neka vam Bajram donese obilje mira, nade i obiteljskog zajedništva, osobito u ovim izazovnim vremenima.

Hrvatska Vlada njeguje tradicionalno dobre i kvalitetne odnose s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj. Siguran sam da će naš kontinuiran dijalog, uzajamno poštovanje i razumijevanje doprinijeti još boljoj suradnji na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen! Bajram Šerif Mubarek Olsun!''

Milanović: 'Ovo je veliki blagdan žrtve i odricanja'

I predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitku u povodu Ramazanskog bajrama u kojoj stoji:

„Svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama. Ovaj veliki blagdan žrtve i odricanja neka vam donese mirne i radosne trenutke vjerskog i obiteljskog zajedništva i ujedno bude ohrabrenje u promicanju međusobnog razumijevanja, dijaloga i tolerancije na dobrobit naše Domovine. Želim vam svako dobro, zdravlje i sreću.

Bajram Šerif Mubarek Olsun.“

Izvor: 24sata/Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Iva Rebac/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.