Nenad Bjelica o uvredama Torcide: ‘Ne brine me ono Bjelica Srbine, već ono o čakiji’

18.10.2021. 22:08:00

Izgleda kako trener Osijeka Nenad Bjelica ne može nikako zaboraviti susret iz prošlog kola i derbi protiv Hajduka, kada se našao na meti Torcide.

Gostujući u emisiji Sport nedjeljom Nenad se ponovno prisjetio neugodnog skandiranja navijača splitske momčadi, i trenera Gustafsona.

Podsjetimo, dio navijača Bilih vikao je “Bjelica Srbine čakija ti ne gine”, što je uznemirilo trenera Osijeka te je upitao novinare, “Jeste li čuli? Hoćete li ovo notirati”, da bi ničim izazvan išao se pravdati “A da znate, ja sam pola Hrvat, pola Crnogorac”, opravdavao se tada Bjelica.

Poštuj me pa ću ja tebe

Tako je u emisiji Bjelica o sukobu s Gustafssonom rekao:

“Tijekom utakmice bio je iznimno agresivan prema meni nakon moje reakcije koja nije imala veze s njim. Zbog toga sam svima na klupi dao ruku, osim njemu”, rekao je Bjelica pa otkrio:

“Nakon utakmice s Hajdukom, trebao sam podnijeti izvještaj HNS-u, no nisam to napravio jer nemam nikakve koristi od toga da Hajduk kazne”.




“Nemam nikakvih problema ni s kime. Nije problem u Gustafssonu, mogao je s druge strane biti i Guardiola. Stvar je vrlo jednostavna, ako me poštuješ i ja ću tebe poštovati. Nema veze tko je s druge strane, predsjednica ili čistačica”, rekao je trener Osijeka pa objasnio kako nema problema s Hajdukom:

“S Hajdukom nemam problema, nazvali su me čelnici kluba. Ovo je valjda bio izolirani slučaj, lijepo mi je u Hrvatskoj. Ovo je moja domovina, druge nemam”.

Brine me čakija

Ipak Bjelicu je zabrinulo vrijeđanje od strane Torcide:




” Više me brine ona čakija nego samo vrijeđanje. To se valjda izgovara u afektu, jer su mislili da sam stao u obranu suca Bebeka. Ja nisam birao svoje roditelje, a da sam ih mogao birati, odabrao bih baš ovakve”, rekao je Nenad pa ukazao na još jedan problem:

“Ali jako se ružne stvari događaju i u ložama gdje vodeći ljudi izgovaraju ružne stvari. Moramo krenuti od sebe i onda tek očekivati da navijači ne dogovaraju tučnjave. Sportski djelatnici moraju biti primjer ostalima”. zaključio je Bjelica.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Pixell

Izvorni autor: G:I.Š.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.