NENAD ČRNKO: "Neki su se previše zaigrali, neće tako ići!"

16.10.2022. 10:05:00

‘Neki misle da mogu iznad sustava, neće to samo tako završiti. Ovo je vidjela cijela Hrvatska‘
 
  

Nakon utakmice i poraza Gorice od Hajduka bijesan na suce nije bio samo trener Igor Angelovski. Oglasio se i predsjednik velikogoričkog kluba Nenad Črnko, ne prvi put ove sezone po pitanju suđenja, makar je prošli put dobio ukor od ljudi iz HNS-a, čiji je dopredsjednik. Tada je i platio kaznu od 10.000 kuna, koju mu je odrezala Disciplinska komisija.

- Ovo sad više nije slučajno, siguran sam i neće se tako završiti. Neki su se previše zaigrali i misle da mogu iznad sustava, ali to neće ići! Ništa više osim ovog ne želim komentirati jer ovo je vidjela cijela Hrvatska i to ne samo večeras - kazao je predsjednik Gorice Nenad Črnko, aludirajući da je Gorica i peti put ove sezone oštećena sudačkim odlukama.

Treba podsjetiti i da je prošle sezone u 20 kola do Nove godine Gorica bila grubo zakinuta na čak šest utakmica, odnosno suci su dobivali negativne ocjene zbog pogrešaka na njezinu štetu.

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: Toni Roić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.