Nenad Periš: Odjeća mladića iz Dunava odgovara sinu Mateju

18.05.2022. 12:22:00

IZVUKLI SU TIJELO

'Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju'

Srpski mediji objavili su kako je u srijedu iz Dunava izvučeno tijelo mladića koje po konstituciji i odjeći odgovara nestalom Splićaninu Mateju Perišu. Njegov otac Nenad za Telegraf.rs rekao je kako mu se policija javila i dodao da stiže u Beograd.

- Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću u Beograd - rekao je Nenad Periš za Telegraf.

Podsjećamo, prijatelji su Mateja Periša zadnji put vidjeli 31. prosinca 2021. godine. Tada su beogradskoj policiji javili da ne znaju gdje je. Bili su svi zajedno u Beogradu, nestanak su prijavili ujutro 31. prosinca, ali policija nije odmah evidentirala nestanak, već im je savjetovala da obiđu bolnice da bi isti dan u 18 sati i službeno pokrenula potragu. Četiri i pol mjeseca kasnije srpski mediji objavili su da je iz Dunava izvučeno tijelo mladića i da bi se prema odjeći koju je nosio te noći, moglo raditi o Mateju Perišu.

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr/Pixsell

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.