Nepoznati djed s maskom iz vrtića 'pokupio' krivo dijete

31.03.2021. 16:31:00

Mama iz New Yorka ispričala je kako je nastala prava zbrka jer je odgajateljica dala dijete krivom djedu, iako je curica negodovala. Djed nije prepoznao da to nije njegova unuka, pišu 24sata.

Jessie Harris Bouton iz New Yorka je uputila upozorenje roditeljima nakon što je njezina trogodišnja kći Lola nestala iz vrtića. Naime, kći Lolu je pokupio nepoznati muškarac koji je nosio masku za lice i tvrdio da je njen djed. 

Mama je svoje iskustvo podijelila u obliku videa na Instagramu, a u opisu je napisala: "Kad sam danas stigla po Lolu u vrtić, odgajateljica mi je rekla da ju je njezin djed već pokupio. To mi je bilo neobično jer nikad to nisam tražila od njega".

Nakon dodatnog ispitivanja odgajateljice, Jessie je saznala da je Lola "oklijevala" otići s tim čovjekom (koji je nosio masku za lice), ali je ona pretpostavila da je samo razočarana što je majka nije pokupila.

"Stigla sam kući i vidjela da Lola nije stigla kući sa svojim djedom. Počela sam paničariti i pitala se tko mi je uzeo dijete...", ispričala je majka i dodala kako joj je to bilo "najdužih i najstrašnijih 15 minuta njenog života". Na svu sreću, kada se vratila u vrtić, otkrila je da je "krivi" djed vratio djevojčicu.

Izvor: direktno

Izvorni autor: bkk/Anamarija Dukši/24sata/foto: Pixabay, ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.