Nesreća u Zagrebu: U sudaru s autom poginuo vojni motorist

26.09.2019. 16:33:00

Razvodnik D.M. preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život. Stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu

U teškoj prometnoj nesreći u Novom Zagrebu oko 13.45 sati poginuo je vojni motociklist. Stradao je u sudaru s automobilom, a okolnosti nesreće još nisu poznate. 

MORH je poslao priopćenje u kojem navode da je u nesreći pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D.M. preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.

Stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji Pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D. M. preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život, koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 26. rujna 2019. u poslijepodnevnim satima na području Zagreba.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Prema trenutno dostupnim informacijama, stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu. Pripadnik Pukovnije vojne policije sudjelovao je na Memorijalu 'Šime Buzov' u Puli

Nakon nesreće, hitno je zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život. Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Vojne i civilne policije te je u tijeku utvrđivanje okolnosti ovog događaja, izvijestili su iz MORH-a.

Izvor: 24sata/Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.