NIKO ‘UNIŠTAVAČ TENKOVA’ KOVAČ: Nijemci provociraju Srbe uoči utakmice

18.09.2019. 18:35:00

Tenk, koji je Crvena zvezda postavila ispred Marakane uoči kvalifikacijske utakmice s Kopenhagenom, poslužio je njemačkom Süddeutsche Zeitungu za najavu utakmice s Bayernom.

Naime, taj njemački list je malo “bocnuo” Srbe napisavši kako je trener Bayerna “Panzerknacker Kovac”. U prijevodu – ‘uništavač tenka’ Kovač. Naravno, Srbi su to shvatili kao provokaciju pa njihov Telegraf govori kako njemački list provokativno najavljuje rušenje Zvezdinog tenka.

Inače, prvaka Srbije u Bavarsku će doći bodriti velik broj navijača. Nijemci se pripremaju za dolazak oko 1000 kritičnih navijača Crvene zvezde. Svjesni su, dakako, da bi taj broj mogao biti i nekoliko puta veći jer je navijačima iz Srbije prodano 3400 ulaznica, a za održavanje javnog reda i mira brinut će se oko 500 minhenskih policajaca. Policijski nadzor bit će pojačan i zbog nedavnih događanja u Beogradu kad su navijači Zvezde ispred svog stadiona parkirali tenk uoči play-off utakmice za Ligu prvaka protiv švicarskih Young Boysa.

Niko Kovač nije reagirao na naslove te je samo rekao kako ih čeka iskusna momčad.

“Imaju vrlo iskusnu ekipu, ali imamo i mi. U svakoj utakmici pokušavamo napadati, nebitno radi li se o Bundesligi ili Ligi prvaka. Važno je dobro otvoriti utakmicu. Imamo kvalitetu, momci se dobro poznaju, ali nijedan od njih ne smije podcijeniti Crvenu zvezdu. Analizirali smo njihovu igru. Ne samo da sam ih gledao ove godine nego sam to radio i prošle. Pred domaćom publikom su potpuno drugačija ekipa, ali u srijedu mi igramo pred našim navijačima. Marko Marin je ključan igrač, znam da nosi nadimak Beogradski Messi i da je on najopasniji, pazit ćemo na njega”.

Utakmica se igra na Allianz Areni s početkom u 21 sat.

Izvor: 7DNEVNO/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.